Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Fiscale aangiften

Als ondernemer heeft u naast de verplichting tot het voeren van een administratie ook de verplichting om periodiek diverse fiscale aangiften bij de Belastingdienst in te dienen

Fiscale Adviezen

Als specialist op het gebied van fiscale wetgeving beschikken wij over ruime kennis met betrekking tot alle voor u als ondernemer belangrijke aspecten.

Kostencalculatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 

Investeringsbegrotingen

De investeringsbegroting geeft weer welke middelen je nodig hebt om je onderneming te starten of uit te breiden. Meestal zul je hierbij ook een financieringsplan maken, die duidelijk maakt waar het geld vandaan moet komen.

Financieringsplannen

Een goed onderbouwd financieringsplan verzekert u van kostenreductie. Het opstellen en bewaken van uw financieringsplan en exploitatiebegroting geeft u inzicht in uw financieringsvraagstuk op korte en lange termijn.

Liquiditeitsbegrotingen

Een liquiditeitsbegroting laat u de verwachte ontvangsten en inkomsten in een bepaalde periode zien. De liquiditeitsbegroting geeft u daarmee antwoord op de vraag of er iedere maand/kwartaal/half jaar wel genoeg geld op de bank staat om alle betalingen te kunnen doen.

Exploitatiebegrotingen

Zijn de plannen die je hebt voor je bedrijf wel haalbaar? Dat is een belangrijke vraag, die je kunt toetsen door een of meerdere begrotingen te maken. Voor het opstarten en runnen van een eenmanszaak zijn een investerings- en exploitatiebegroting belangrijke middelen.

Budgetteren

Budgetteren is een geschatte financiële voorstelling van een komende periode. Hiermee worden beslissingen vergemakkelijkt over investeringen, bezuinigingen en toekomstig beleid.

JoomShaper